Već nekoliko godina znamo da Ubisoft radi na igri Beyond Good and Evil 2, iznimno ambicioznom open world nastavku kultne avanture iz 2003. godine, a iako ove godine na konferenciji Ubisoft Forward ipak nismo vidjeli nove informacije o igri, jučer je stigla vijest da Ubisoft i Netflix rade na filmu Beyond Good and Evil.

Vijest o tome izvorno je prenio poznati filmski portal The Hollywood Reporter, a kasnije je stigla potvrda i od samog Netflixa. U ovome trenutku film je u izrazito ranoj fazi produkcije, no poznato je da uz Netflix u produkciji sudjeluje i Ubisoftov filmski ogranak Ubisoft Film & Television

Kako prenosi The Hollywood Reporter, filmska verzija Ubisoftove gusarske svemirske avanture bit će hibrid stvarnih glumaca i CGI animacije, a redatelj će biti Rob Letterman, koji je izrazito poznat kao redatelj uspješnog filma Pokémon Detective Pikachu.

U ovom trenutku nisu poznati drugi detalji te su Netflix i Ubisoft u potrazi za piscima koji bi radili na scenariju filma Beyond Good and Evil.