Za sve igrače željne dobrih naslova u ovo vrijeme izolacije Ubisoft je je pripremio brojne zanimljive i besplatne pogodnosti. Naime, u vrlo bliskoj budućnosti donose nam čak pet besplatnih igara.

Child of Light

Prvi naslov koji stiže bit će dostupan već kroz par dana, a riječ je o RPG platformeru Child of Light iza kojeg stoji razvojni studio Ubisoft Montreal. U Child of Lightu pomoći ćemo princezi Aurori spasiti njezino kraljevstvo smješteno u alternativnom svijetu, a na tom će nam se zadatku pridružiti brojni saveznici uz čiju ćemo se pomoć suprotstaviti neprijateljima u turn-based borbi.

Child of Light bit će dostupan za besplatno preuzimanje na PC-ju od 24. – 28. ožujka, a jednom kad ga dodate u kolekciju – vaš je zauvijek.

Assassin’s Creed Odyssey

Ovoga vikenda na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One možete besplatno isprobati posljednju igru Assassin’s Creed serijala, odnosno Assassin’s Creed Odyssey. O ovoj igri ne moramo puno pričati jer je sve već rečeno, a ako je dosad niste zaigrali, svakako preporučujemo da je barem isprobate za vrijeme ovog besplatnog vikenda!

I naravno, svakako škicnite Lukin Reboot Plays video u kojem možete vidjeti naše dojmove.

Ghost Recon Breakpoint

Ni idući vikend neće proći bez Ubisoftovih naslova, a tada ćemo imati priliku zaigrati igru od koje smo očekivali zaista mnogo, a dobili… Sasvim solidan multiplayer shooter. Riječ je o Ghost Recon Breakpointu, a odlična  vijest je da nam svega par dana prije, odnosno u utorak 24. ožujka stiže najnovije ažuriranje u igru, koje će donijeti dugoočekivani immersive mode.

Hoće li micanje leveliranja opreme i tierova u lootu pomoći da se Ghost Recon Breakpoint vrati na mjesto koje zaslužuje – saznat ćemo već idućeg vikenda u sklopu besplatnog trial perioda.

Rabbids Coding

Rabbids Coding možete besplatno preuzeti već sada, a ostat će vam zauvijek dostupan jednom kad ga dodate u vašu kolekciju. Inače, ideja iza ove igre je na edukativan i zabavan način naučiti naše najmanje igrače kodirati. Simpatično!

Ubisoft ni tu ne staje s besplatnim pogodnostima, pa svakako preporučujemo da posjetite i njihove web stranice! 😉