Ubisoft je objavio teaser video u kojem želi pripremiti svekoliko gaming pučanstvo na najavu nove Far Cry igre koja bi službeno trebala biti prikazana na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Video Game Awards.

S ovom najavom Ubisoft će se pridružiti velikom broju izdavača i razvojnih studija koji će prikazati svoje igre na ovom sve popularnijem showu. U nastavku možete pogledati teaser u cijelosti:

Sudeći po onome što možemo vidjeti u traileru, u ovom slučaju vrlo vjerojatno se ne radi o potpuno novoj igri, već o nekoj vrsti ekspanzije ili samostalne igre čija će radnja biti smještena u svijet igre Far Cry 5 nakon nuklearne detonacije koja se dogodi na samom kraju priče.

Radnja neće biti smještena odmah nakon eksplozije, već nakon nekog vremena kad se situacija popravi, to jest kad priroda uspije zacijeliti svoje rane. No (prilično očekivano) ljudi se nisu promijenili te ćemo u ovoj igri boraviti u nekoj vrsti post-apokaliptičnog pakla u kojem se Hope County nalazi.

Jedva čekamo saznati više o tome te Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na streamu preko kojeg ćemo uživo gledati Video Game Awardse i davati naše stručne komentare na sve što vidimo.