Dodjela nagrada za najbolje video igre The Game Awards, u organiziciji Geoffa Keighleya – jednog od najutjecajnijih i najpoznatijih imena u gaming medijima, održava se 07. prosinca (po našem vremenu), a saznali smo kako će ovogodišnja inačica ”gaming oscara” imati najviše najava novih igara dosad!

The Game Awards oduvijek su bile mjesto na kojem smo dobivali trailere za uzbudljive nove igre, a ova godina po svemu sudeći neće biti ništa drugačija. U nastavku pogledajte objavu gospodina Keighleya u kojem obećava više od deset novih igara:

Jedna od igara koja će se najvjerojatnije pojaviti je nova pucačina u Alien univerzumu koju će raditi razvojni studio Cold Iron Studios. Ranije ovog mjeseca objavljen je tweet u kojem se najavila prisutnost studija na showu s karakterističnim ”Alien” fontom.

Ako još niste glasali, još uvijek to možete učiniti na službenoj web stranici The Game Awardsa. Za titulu najbolje igre godine bore se Red Dead Redemption 2, God of War, Monster Hunter: World, Marvel’s Spider-Man, Celeste i Assassin’s Creed: Odyssey.

Dodjela nagrada The Game Awards počinje u petak, 07. prosinca u 02:30 ujutro po našem vremenu, a možete ih pratiti preko YouTubea, Facebooka, Mixera, Steam TV-a, PSN-a i Xbox Livea.