Biciklima, jetpackovima, skijama, snowboardovima ili dobrim starim cipelcugom, Ubisoft je na Ubisoft Forwardu najavio svoj novi IP Riders Republic koji će pružiti igralište neviđenih proporacija i mogućnosti za sve ljubitelje ekstremnih sportova. 

Igra izlazi 25. veljače iduće godine na PlayStationu 5, PlayStationu 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadiji i PC putem Uplaya i Epic Games Storea. Riders Republic također će biti dostupan i preko pretplatničkog servira Uplay+. 

Iz Ubisofta kažu da Riders Republic pruža zabavno i opušteno natjecanje koja  gura granice mogućeg u ovom žanru. 

RR može se pohvaliti uzbudljivim pješčanikom koji ćemo dijeliti s drugim igračima te je community komponenta jedan od glavnih naglasaka igre. Ekstremni sportovi u ekstremno napučenom svijetu, vele iz Ubisofta. 

Očekuje nas i hrpa različitih lokacija koje će sve biti organski spojene stoga možemo očekivati pijesak, snijeg, šume i planine. 

Multiplayera modovi također zvuče poprilično zabavno: kompetitivne utrke i izazovi izvođenja trikova (koji su mogu igrati i solo), multiplayer arena u 6v6 PVP mečevima, online kupovi i krunski dragulj zvan Mass Starts u kojima nema pravila dok se utrkujemo s više od 50 drugih igrača. Bitno je biti prvi.