Uskoro nam dolazi nova igra u Tom Clancy’s Ghost Recon serijalu, koja nosi naziv Breakpoint. Proteklog vikenda imali ste priliku zaigrati beta verziju igre, pod uvjetom da ste se na vrijeme prijavili i da su izabrali upravo vas. Mi smo naše kodove dobili za potrebe testiranja, pa smo igru zaigrali i u vaše ime, ako već niste imali prilike sami. Video co-op napucavanja kolege Luke i moje malenkosti, možete pogledati ovdje.

Netom prije izlaska ove zatvorene bete, Ubisoft je izbacio trailer koji nam prikazuje detalje same priče, informacije o otoku Auroi, co-op iskustvo te prikaz glavnog antagonista, kojem glas i lice posuđuje popularni Shane iz The Walking Dead i The Punisher iz istoimene serije, Jon Bernthal. U gameplay traileru imamo prilike vidjeti i 4 različite klase koje možemo odabrati za našeg glavnog lika, nadogradnju oružja, nove modove i još mnogo toga.

Službeni datum izlaska je 4. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a po onome što smo imali prilike vidjeti ovoga vikenda, vjerujemo da vas igra neće razočarati.