Slično kao što je originalna igra The Division imala svoj zasebni PvE mod zvan Underground, Ubisoft je sinoć najavio da u The Division 2 stiže sličan mod ovoga puta zvan The Summit.

Vijest je to koju je Ubisoft otkrio u sinoćnjem specijalnom livestreamu, a osim što smo saznali da će PvE mod biti besplatno dostupan svima koji posjeduju story ekspanziju Warlords of New York, otkriveno je i da se The Summit odvija u neboderu od sto katova kroz koje će igrači morati prolaziti i suočavati se s valovima neprijatelja različitih frakcija.

Osim “običnih” neprijatelja, PvE mod donosi i boss borbe te određene objektive i zadatke koje će biti potrebno obaviti, a svakim prelaskom na novi kat, okršaji će postajati sve teži. Neprijatelji će prilikom svakog prelaska biti nasumično generirani, no uvijek ovisno o težini i katu na kojem se nalazite. Također, The Summit će biti moguće igrati samostalno ili kooperativno (s prijateljima ili nasumičnim igračima putem online matchmakinga), a podržavat će do četvero igrača, čemu će se direktno prilagođavati težina i količina neprijatelja.

PvE mod The Summit u igru The Division 2 stiže nekad tijekom ovoga mjeseca u sklopu nove nadogradnje, a što je još Ubisoft otkrio o novom modu, saznajte putem službene snimke jučerašnjeg livestreama: