Ljetni dvobroj prepun je vijesti s nedavno održanog sajma E3. Prenosimo dojmove i donosimo informacije o desecima igara prezentiranih na sajmu u velikom izvještaju te kroz najave i teme novog broja. U temama donosimo detalje o dvije najveće igre sajma: Battlefield 1, koji je najspominjanija igra sajma E3 u medijima te The Legend of Zelda: Breath of the Wild, konačno prikazanom u konkretnom i igrivom izdanju. Nova Zelda je inače najspominjanija igra sajma na društvenim mrežama. Treću temu posvetili smo Watch_Dogsu 2, projektu Ubisofta od kojeg se očekuje puno.

Sve tri igre su veliki potencijalni hitovi i vjerujemo da će mnogi čitatelji Reboota među njima pronaći svoje favorite pa smo odlučili sve tri staviti na naslovnicu. Tako smo tiskali tri različite naslovnice u jednakoj nakladi sa željom da se, koliko god je to moguće, ravnomjerno distribuiraju po kioscima kako bi omogućili čitateljima izbor najdraže. Napominjemo kako su samo naslovnice drukčije dok se sadržaj 36. broja Reboota odnosno ljetnog dvobroja ne mijenja.

Osim različitih naslovnica za ljetni dvobroj donosimo i dodatne stranice časopisa kojih je u ljetnom dvobroju ukupno 124!

I to nije sve, u ljetnom dvobroju poklanjamo i velike postere dijagonale 1,15 metara tiskane na kvalitetnom papiru! Vjerujemo da će mnogi čitatelji biti sretni što su na njima originalne igre krasnog arta – No Man’s Sky i Horizon Zero Dawn.

poster No Mans Skysmall poster Horizonsmall

Igra broja u recenzijama novog Reboota je za neke možda iznenađenje no radi se o opet sjajnom projektu studija koji je s Limbom označio eru indie igara na konzolama. Njihov INSIDE potvrdit će još jednom kako se radi o iznimno talentiranim developerima. U ostalim recenzijama novog broja izdvajamo Mirror’s Edge Catalyst, Grand Kingdom, Odin Sphere Leifthrasir, LEGO Star Wars: The Force Awakens, projekt zagrebačkog studija Bear With Me – Ep1, The Magic Circle: Gold Edition a tu su još i Umbrella Corps, Star Ocean: Integrity and Faithlessness, The Technomancer, Dead by Daylight, Hard Reset Redux, Breached, Trials of the Blood Dragon, PAC-MAN 256 i 7 Days to Die.

I svakako nemojte zaboraviti da u ovom broju donosimo i drugi kupon naše nove velike nagradne igre VIRTUALKA u kojem smo osigurali vrhunske nagrade – čak četiri sjajna VR paketa koji uključuju konzolu PlayStation 4, uređaj PlayStation VR, kontroler PS Move te kameru PlayStation. Ukoliko ste propustili prošli broj i prvi kupon nagradne igre ne brinite, jer u planu je i tiskanje joker kupona. Sretno!