Čini se da su ovaj i nadolazeći tjedan potpuno u znaku Noći vještica, pa je tako uz trenutno aktivne popuste na PlayStation Storeu i (vjerojatno) nadolazeće popuste na Steamu, Halloween opako zastupljen i u igrama.

Nova najava stiže od strane izdavača 2K Games, koji u Borderlands 3 donosi vremenski limitirani Bloody Harvest event. Sudjelovati mogu svi igrači koji su otkrili Sanctuary III, a do kojeg se dolazi relativno rano u igri. Bloody Harvest donosi novog lika, koji će nam biti na raspolaganju kroz cijelo vrijeme trajanja eventa, prijateljskog Sauriana – Mauricea. On će nam, jednom kad event počne, ponuditi misiju koju je potrebno završiti, a koja otvara portal do novog područja – Heck, kojim vlada Captain Haunt. Event i novo područje donose nove misije, kozmetičke iteme i potpuno nove neprijatelje, koje ćemo susresti na svim planetama Borderlandsa 3.

Od novih oružja stiže nam Fearmonger, nova legendarna sačmarica s nadnaravnim udarom, dok će nam neprijatelji moći nanijeti Terror debuff štetu, koja će našem odabranom heroju utjecati na nišanjenje i donekle zamagliti vid. Tu su i razni skinovi poput ECHO Device Skin, Weapon Trinket smanjene glave i Global Weapon Skin, do kojih ćemo dolaziti rješavanjem različitih Challenge zadataka.

Bloody Harvest bit će aktivan od 24. listopada pa sve do, pazite sad, 5. prosinca. Dakle, imamo sasvim dovoljno vremena za sav sadržaj koji nam stiže u nove Borderlandse. Svi detalji su vidljivi i na službenoj web stranici, a u nastavku donosimo trailer.