PlayStation Store kao i svake godine, organizira velike popuste povodom većih praznika i blagdana, a jedan takav je upravo pred vratima. Naime, 31. listopada obilježava se Noć vještica, a dobri ljudi iz PlayStationa tom nas prigodom časte popustima do 60% na, većinom, horor naslove.

Na popustu su se našle igre poput Resident Evil 2 i Devil May Cry 5, a  trenutno ih je moguće nabaviti za 299.40kn, odnosno 199kn. Layers of Fear i Observer, koje ovaj i idući tjedan možemo besplatno preuzeti putem Epic Games Storea na PC-ju, trenutno su na popustu i putem PlayStation Storea pa je bundle s obje igre dostupan za 89.99kn. Od ostalih bundleova moramo spomenuti Bioshock Collection po cijeni od 95.99kn te Dishonored The Complete Collection za 179.99kn.

Na popustu se nalaze i mnogi drugi naslovi poput Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition po cijeni od 299kn, dok je puna cijena igre čak 749kn, ali i Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition koji sadrži osnovnu verziju igre uz Zombies Chronicles DLC te ga je trenutno moguće nabaviti za 179.64kn, naspram redovnih 499kn.

U sklopu Deal of the week promocije, koja traje do 23. listopada, možemo pronaći Tom Clancy’s The Division 2, čija je osnovna verzija snižena s 549kn na samo 179kn!

Popusti na igre povodom Noći vještica dostupni su do 1. studenog, a potpuni popis svih naslova možete pronaći na službenoj PlayStation Store stranici.