Avalanche Studios, razvojni studio poznat po serijalu Just Cause, najavili su novi projekt. Točnije, na igri radi Systemic Reaction – tim unutar Avalanche Studios Group pod čijim se krovom nalaze tri tima koji rade na vlastitim projektima. 

Systemic Reation je Avalancheov tim koji je razvio Generation Zero – pucačinu iz 2018. godine smještenu u alternativnu verziju Švedske ’80-ih koju su preuzeli ne baš simpatični roboti. Gen Zero je igra koja se prvenstveno isticala odličnom atmosferom i settingom, no po izlasku je bilo poprilično prazna i s malo sadržaja što je mnogim kritičarima i publici, uključujući i nama iz Reboota, smanjilo entuzijazam za dugoročno igranje. Ipak, u posljednjih dvije godine Systemic Reaction je uveo novi sadržaj i mehanike u igru što je dvije godine nakon izlaska ipak čini kompletnijim paketom. 

No, sada je očito došlo vrijeme za neke nove projekte te je Systemic Reaction u kratkom teaseru najavio svoju novu “zlokobnu i opasnu igru”. Iz kratkog teasera jasno je da se radi o još jednoj pucačini, a vrlo je vjerojatno da ćemo se nakon robota ovaj put sukobiti s nekom vrstom opakih čudovišta. 

Systemic Reaction su najavili kako ćemo više informacija saznati uskoro, a dotad uživajte u prvom teaseru.