Izdavačka kuća Sega idućeg će tjedna, 28. veljače, na tržište plasirati novu ekspanziju Creative Assemblyjeve strateške igre Total War: Warhammer. Proširenje stiže pod imenom Bretonnia Race Pack DLC i u igru donosi novu frakciju istog imena. Ova smo frakciju dosad mogli vidjeti u „custom“ borbama, no od idućeg će tjedna imati i svoju kampanju.

Bretonnia Race Pack DLC donosi niz novih jedinica i mogućnosti, a najzanimljivije novosti nedvojbeno su tri legendarna lika od kojih je jedan prikazan u videu koji prilažemo ispod teksta. Prema službnom opisu članovi frakcije Bretonnia časni su i hrabri vitezovi koji raspolažu jednom od najmoćnijih konjica u igri. Njihovi se strateški planovi svode na korištenje pješaštva za maltretiranje protivnika dok konjica čini najveću štetu napadajući u najnezgodnijem trenutku.

Vrijedi spomenuti da će spomenuto proširenje najprije postati dostupno članovima programa Total War Access. Ovom programu možete se pridružiti ispunjavanjem ovog online obrasca, nakon čega ćete pristu DLC-u dobiti 24 sata prije običnih smrtnika. Više informacija o DLC-u potražite na Steamu.