Ažurirano u 18:44h: 

Nakon što smo jutros prenijeli vijest da je Tony Hawk ljubomoran na Crasha Bandicoota i njegov dolazak na platformu Nintendo Switch, od Activisiona stiže potvrda da ćemo Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 kasnije tijekom 2021. godine moći zaigrati i na toj konzoli. Također, istovremeno je stigla i potvrda next-gen inačice igre za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, a na tu verziju strpit ćemo se samo mjesec dana, jer stiže već 26. ožujka

Next-gen verzija igre dolazi u paketu zvanom THPS 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle, a donosi next-gen poboljšanja poput oštrijih sjena, refleksija i tekstura skejtera, ali i 120 sličica u sekundi uz rezoluciju 1080p, odnosno 60 sličica u sekundi u nativnoj 4K rezoluciji te haptički odaziv s DualSense kontrolerom, Spatialized Audio, High Fidelity Atmospherics i cross-gen progresiju.

Nažalost, za sve koji igru posjeduju u standardnom izdanju na konzolama PlayStation 4 i Xbox One, next-gen nadogradnja na PS5/XSX neće biti besplatna, već će koštati dodatnih 10 dolara. Besplatna će biti samo onima koji na PS4 i XOne posjeduju Digital Deluxe Edition. S druge strane, ako ćete igru tek sada po prvi puta kupovati na novim konzolama u paketu Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle, to će vas koštati 49,99 dolara.

Svi detalji dostupni su na Sonyjevom PlayStation Blogu i Microsoftovom blogu Xbox Wire.

Originalna vijest: 

Nakon što smo početkom ovoga mjeseca doznali da će Crash Bandicoot 4: It’s About Time idućeg mjeseca stići na Nintendo Switch, informacija je došla i do najpoznatijeg skejtera svih vremena – Tonyja Hawka, koji nije sretan s tim događajima.

Naime, Tony u cijeloj priči oko izbacivanja Crasha na novoj platformi vidi jedan nedostatak – njegov Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 trenutno nije moguće zaigrati jedino na Switchu te je upravo zato potražio pomoć direktno od najdražeg Bandicoota!

Crash je Tonyju odgovorio da će provjeriti s Activisionom što je moguće napraviti po tom pitanju, a u prepisku se naknadno uključio i službeni profil Nintenda koji je dodatno ohrabrio Crasha u nagovaranju Activisiona. Activision se, pak, oglasio samo s jednim emojijem, koji bi mogao značiti da već nešto spremaju…