Stiglo nam je ljeto uz vrućine, a s njima su se izgleda svi odlučili zaputiti na godišnji odmor. Protekli tjedan je bio malo bolji od onog pretprošlog, ali zapravo nakon E3 sajma nitko nije imao neke pretjerano bitne objave.

Tome unatoč s vama ćemo podijeliti najzanimljivije stvari koje su se dogodile u tjednu koji je sada iza nas. Ponedjeljak smo započeli s dobrim vijestima za Sony i velikim brojem PlayStation Plus pretplatnika te smo zahvaljujući data miningu saznali nešto više detalja o Battlefieldu 1.

Drugi dan u tjednu donio je pak dobre vijesti za Microsoft i za igra – prva je da više neće izdavati ekskluzive za Xbox, već će izdavati sve igre za svoje konzole i PC paralelno, a druga da igrači mogu zaigrati odličan Red Dead Redemption na Xboxu One.

Sredinom tjedna stigle su nam vijesti o proširivanju već odlične EA Access ponude, novoj verziji Evolvea u kojoj ta pucačine prelazi u free-to-play vode te kako je iščekivana sci-fi avantura No Man’s Sky napokon gotova.
tjedni sažetak 2
Za kraj smo dobili informacije o datumu izlaska Resident Evila 4 za PlayStation 4 i Xbox One te o veoma zasluženoj Game of the Year verziji Witchera 3. Time smo okončali ovaj tjedan, a nadamo se da će nam sljedeći biti barem malčice uzbudljiviji.