Titanfall 2 nastavlja oduševljavati s količinom besplatnog sadržaja s kojom Respawn nastavlja podršku za igru i 9 mjeseci nakon njenog izlaska. Kooperativni horde mod za četiri igrača, Frontier Defense, dolazi 25. srpnja kao besplatna nadogradnja na svim platformama na kojima je igra izašla.

Igrači će morati zaštititisvoj Harvester od pet valova neprijatelja koji sa svakim valom postaju sve jači. Kao što to obično biva u horde modovima, uspješnim rješavanjem valova zarađivat ćete novac kojim ćete moći kupovati zamke i ostale alate kako bi preživjeli opsadno stanje.

Frontier Defense imat će pet težina: Easy, Regular, Hard, Master i Insane, a Insane je toliko poseban da ga se računa kao zasebni mod. Titanfallov horde mod moći će se igrati na pet mapa: Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise i Blacwater Canal. Napredovanje u Frontier Defenseu bit će zasebno, a završavanjem mečeva otključavat ćete stvari za svoje Titane, no samo za ovaj novi mod.

Titanfall 2 također će imati još jedan besplatan vikend, od 28. – 30. srpnja koji sadrži sve multiplayer modove igre i singleplayer trening The Beacon.

Inače, zbog konstantne podrške koju igra dobiva od izlaska Respawn se pohvalio kako im je narasla baza aktivnih igrača koja je nedavno prešla brojku od milijun korisnika i koja se povećala otkako je u igri ubačen novi DLC.