Odlični Destroy All Humans! Remake na tržište je izašao prošloga ljeta. Ovoga je tjedna na posebnoj “Midweek Madness” ponudi dostupan za kupnju putem Steama s 50% nižom cijenom. U tu čast, izdavač THQ Nordic i razvojni studio Black Forest Games objavili su novi trailer, no osim što ističu da remake možete kupiti na sniženju, čini se da su suptilno najavili da i nastavak također dobiva remake.

Razlog zašto mnogi vjeruju da THQ baca hintove na Destroy All Humans! 2 Remake jest činjenica što se pri kraju trailera za popust na remake originala pojavljuje ni manje ni više nego protagonist dvojke iz 2006. godine, koji se zove Crypto-138. “Jesi li gotov, 137?“, upitao je u traileru 138 protagonista jedinice (Crypto-137), koji je pozirao na kraju trailera. “Čekaj svoj red, ti mali punoglavče! Tek sam počeo“, odgovara mu protagonist jedinice. 

U popratnom tekstu o popustu na remake prve igre Destroy All Humans!, THQ Nordic čak i posebno ističe da nas potiču da pogledamo teaser do kraja, jer nas možda čeka iznenađenje. Hvala, THQ, primijetili smo. Službene najave za Destroy All Humans! 2 Remake zasada još nema, no očigledno je da ju možemo očekivati uskoro.

Dotada, ukoliko već niste, Destroy All Humans! Remake možete nabaviti putem Steama uz Midweek Madness popust od 50%, pa trenutno košta 14,99 eura. Popust traje do ovoga petka 26. veljače.