Kao što u gaming industriji cure informacije o igrama na sve strane, slično se događa i sa serijama pa je tako procurio i navodni datum izlaska dugo očekivane TV adaptacije serijala The Witcher!

Vijest stiže preko sajta za fanove The Witcher serijala imena Redanian Intelligence koji je uspio uhvatiti objavu nizozemske ispostave Netflixa koja je putem Twittera i Facebooka objavila ovo:

Objava je, naravno, maknuta nedugo nakon svoje objave, no nedovoljno brzo da fanovi ugrabe screenshot zbog kojeg će netko iz marketinškog tima u Netflixu dobiti po nosu.

U objavi piše da ćemo za seriju The Witcher morati čekati još 97 dana što bi značilo da bi prema ovoj objavi serija The Witcher bila dostupna za streamanje 17. prosinca ove godine!

Budući da je snimanje serije završeno u svibnju ove godine, predbožićno vrijeme čini se kao idealno za Netflixovu adaptaciju priče o vješcu Geraltu.

U svakom slučaju, nauljite mačeve, popijte odgovarajući čarobni napitak i pripremite se za Geraltove avanture (vrlo vjerojatno!) u prosincu ove godine!