Još otkako je u rujnu prošle godine službeno objavljeno da će poznati holivudski glumac i filmski Superman – Henry Cavill glumiti Geralta u Netflixovoj seriji The Witcher, fanovi su se pitali kako će to sve skupa izgledati i je li Cavill najbolji odabir za tu kultnu ulogu. Mjesec dana kasnije, krajem listopada 2018. izašla je i prva fotografija u kojoj je Cavill nosio sijedu periku i Geraltov oklop, što je dodatno potaknulo rasprave, s obzirom da je ta prva testna slika izgledala ne posve kvalitetno. Sada su napokon i po prvi puta stigle nove službene fotografije, zajedno s posterom za seriju te stvari, čini se, izgledaju malo bolje.

Naime, serija je napokon nedavno završila sa snimanjem i trenutno se nalazi u post-produkcijskoj fazi. Iako se zasada još uvijek ne zna kada će krenuti s emitiranjem na Netflixu, znamo da bi to trebalo biti nekad krajem ove godine. Također, znamo da serija neće slijediti radnju igara The Witcher za koje je zaslužan studio CD Projekt RED, već je adaptirana prema originalnom serijalu knjiga poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog, no sami detalji o radnji serije još uvijek nisu poznati. Unatoč tome, poznate su informacije i sami opisi troje glavnih likova: Geralta, Yennefer i Ciri, a njih je putem twittera uz popratne fotografije podijelila sama izvršna producentica serije – Lauren Schmidt Hissrich.

Naravno, fanove igre odmah je u startu zbunila činjenica što Geralt na fotografijama ima samo jedan mač umjesto dva, no izvršna producentica na twitteru je donekle ponudila odgovor: “AND-yes-he-only-carries-one-sword-until-wait-for-it…“. Prema tome možemo zaključiti da će Geralt s vremenom vitlati i drugim mačem, a mnogi su to povezali i s knjigama, u kojima ih ne nosi na leđima baš čitavo vrijeme, već je drugi – srebrni mač većinom spremljen i zakvačen za sedlo Geraltovog konja Roacha.

U nastavku pogledajte nove službene fotografije i poster, na kojima možemo vidjeti Geralta, Ciri i Yennefer. Kliknite na svaku sliku za povećanje.