Hvaljeni futuristički Souls-like akcijski RPG The Surge 2 ovoga siječnja dobiva još jednu nadogradnju, ovoga puta u obliku velike story ekspanzije naziva The Kraken.

Vijest je to koju nam prenose razvojni studio Deck13 i izdavač Focus Home Interactive, a sama nova ekspanzija u igru će donijeti hrpu sati igranja, dodatnog sadržaja i priče, uključujući i potpuno nove lokacije, oružja, implantate i oklope. “U predgrađu Jericho Cityja, uđite u VBS Krakow, masivnu napuštenu letjelicu preuređenu kao utočište za bogate i slavne“, stoji u službenom opisu radnje nove ekspanzije The Kraken.

Tako nas u novoj ekspanziji za The Surge 2 očekuju borbe s robotskim gusarima, poremećenim sigurnosnim sustavima, ali i novi bossovi. Također, iz razvojnog studija Deck13 ističu kako osim ekspanzije igra dobiva i novo izdanje, takozvani Premium Edition, koji uključuje apsolutno sve prethodne i buduće DLC dodatke, novu ekspanziju The Kraken te ostali popratni sadržaj u vidu novih paketa opreme i oružja. 

The Surge 2 ekpanzija The Kraken i igrin Premium Editon na tržište stižu 16. siječnja i to na svim dostupnim platformama (PC, PlayStation 4 i Xbox One), dok će svi koji posjeduju Season Pass ekspanziji moći pristupiti čak dva dana ranije, odnosno 14. siječnja. U nastavku pogledajte i najavni trailer za ekpanziju The Kraken i pripremite se za pravu retro SF poslasticu.