Brojimo još nešto manje od dva tjedna do izlaska očekivanog psihološkog horora The Medium kojeg nam donosi poljski studio Bloober Team, a studio se žestoko bacio na marketinšku kampanju uoči izlaska. Tako smo sinoć dobili novi jezivi trailer, ali ovoga puta sa živim glumcima.

S obzirom da je The Medium praktički Xbox Series X/S ekskluziva (koja dolazi i na PC), više informacija o ovom filmskom traileru za igru prenosi službeni Xbox Wire, koji ističe da su na njemu surađivali nagrađivani studio za vizualne efekte i animaciju Platige Image, talentirani redatelj Paweł Maślona i filmaš Tomasz Bagiński (nominiran za Oscare i dobitnik BAFTA-e) kao scenarist i kreativni producent.

Trailer u live-action filmskom obliku prikazuje protagonisticu igre – vidjelicu Marianne u stvarnom i mračnom Silent Hillovskom svijetu kakvi nas očekuju i u igri, a pojavljuju se i misteriozni čovjek imena Thomas koji će našoj protagonistici otkriti lokaciju na kojoj se odvija radnja igre. Tu je i duh djevojčice zvan Sadness, ali i glavni neprijatelj – čudovište The Maw, koje u igri tumači glasovni glumac Troy Baker.

Trailer za The Medium i njegova mračna i jeziva atmosfera (koja dodatno naglašava da je studio inspiriran Silent Hillom) toliko su nam se svidjeli da sada želimo vidjeti holivdusku filmsku adaptaciju igre The Medium. Tko zna, možda se i dogodi. Dotada, podsjećamo da ovaj psihološki hororac izlazi 28. siječnja za PC (Steam, Epic Games Store) i Xbox Series X/S. Odmah po izlasku bit će dostupan i kroz pretplatu na Xbox Game Pass.