Kao što se ovih dana i pretpostavljalo, jedan od najiščekivanijih remastera s prvog PlayStationa sinoć je službeno potvrđen i najavljen u sklopu ceremonije Game Awardsa. Dakako, radi se ni manje ni više nego o omiljenoj igri Crash Team Racing!

Tako će se remasteriranom Crash Bandicoot N.Sane Trilogy i tek nedavno izašlom remasteru Spyro Reignited Trilogy napokon pridružiti i ova legendarna igra, koja će zasigurno biti iznimno uspješna na tržištu i razveseliti mnoge koji su doslovno godinama čekali dolazak remastera CTR-a.

Puni naziv ovoga remastera je Crash Team Racing Nitro-Fueled, a sadržavat će sve originalne modove igranja, likove, staze, power-upove, oružja, pa i kontrole, a spominju se i dodatne staze i kartovi koji nisu bili u originalnoj igri.

Također, igra će imati obavezni offline splitscreen multiplayer, ali ovoga puta i više nego dobrodošlu online multiplayer komponentu, leaderboardove i natjecanja.

Crash Team Racing Nitro-Fueled izlazi idućega ljeta 21. lipnja 2019. i to na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. U nastavku, dakako, pogledajte najavni trailer premijerno prikazan na ovogodišnjim Game Awardsima: