Trilogija inspirirana Nordijskom mitologoijom je kroz The Banner Saga 3 došla do kraja priče krajem srpnja ove godine. Razvojni tim Stoic je igru završio prije nego što su fanovi očekivali, pa ih je sve ugodno iznenadio i omogućio im da vide kakve će biti sudbine likova s kojima su se družili od sredine siječnja 2014. godine

Osim izlaska osnovne igre, tim je do sada izdao jedno proširenje u obliku Survival Mode DLC-a koji je izašao krajem rujna, a od jučer je dostupan novi DLC imena Eternal Arena. Radi se o modu kojem svi zainteresirani igrači mogu testirati svoje vještine u borbi na poteze na kojoj se gameplay ove trilogije temelji. Uz to, igrači mogu podešavati mape, protivnike i pravila po želji da vide što sve mogu preživjeti te će svakog tjedna biti aktivan turnir u kojem se možete plasirati na ljestvice i vidjeti kako vam ide u odnosu na druge igrače.

Oni koji su podržali The Banner Saga 3 na Kickstarteru dobit će pristup ovom dodatku besplatno, dok ostali igrači moraju izdvojiti 4,99 eura. Eternal Arena je dostupan samo za PC verziju, dok je osnovna igra još dostupna za PlayStation 4, Xbox One i Switch. Ovo predstavlja posljednji dodatak koji će za igru izaći, što znači da će Stoic vjerojatno krenuti na neki drugi projekt. Ako vam treba više informacija o mračnom svijetu Banner Sage, pronaći ćete ih ovdje.