Za sve obožavatelje serijala Total War napokon je došao i taj dan – 13. kolovoza. Danas je, naime, izašla nova igra pod nazivom Total War Saga: Troy, a kao što smo već najavili sredinom lipnja, u potpunosti je besplatna za preuzimanje kroz prva 24 sata i to ekskluzivno putem Epic Games Storea!

Ovo je prvi naslov u čitavoj povijesti serijala koji je smješten u brončano doba, a sama radnja igre smještena je na Mediteranu kroz legendarni dvadesetogodišnji sukob između kraljevstva Trojanaca i Mikenjana, poznato još kao Trojanski rat.

Za igru je već najavljen i dodatan sadržaj koji stiže ovoga rujna, a koji će donijeti čuvene Amazonke, dok ćemo multiplayer DLC Blood & Glory dobiti nešto kasnije.

Total War Saga: Troy izašao je danas isključivo na PC-ju i to kao vremenska ekskluziva za Epic Games Store, a možete ga besplatno preuzeti ovdje. Svakako požurite jer iako nije limitiran broj primjeraka, ograničeno je vrijeme, pa je tako preostalo još nešto više od 23 sata do kraja ove fantastične promocije.