Dying Light 2, za one koji ne znaju, očekivani je nastavak popularnog open world survival horor akcijskog RPG-a iz 2015. godine s vječno popularnom tematikom zombi apokalipse i parkour mehanikama kretanja po svijetu igre. I dok smo na sajmu E3 2019 imali prilike vidjeti novi trailer, sada nakon sajma gamescom 2019 razvojni studio Techland počastit će javnost s podužim prikazom gameplaya.

Sami gameplay demo, odnosno livestream istoga, moći ćete pratiti putem nekoliko različitih platformi, a to su službeni twitch kanal studija Techland, zatim službeni YouTube kanal igre Dying Light, ali i putem Steam stranice igre te potom i facebook stranice igre. Očekuje nas isti gameplay demo koji je prethodno na sajmu E3 2019 bio prikazan novinarima iza zatvorenih vrata, a ovo će biti njegova tzv. “svjetska premijera”, odnosno prvi prikaz za javnost.

Stream i produženi prikaz gameplaya počinje večeras (26. kolovoza) u 20h po našem vremenu, a u nastavku donosimo direktni link na twitch kanal Techlanda, kako biste odmah znali gdje usmjeriti svoje klikove. Dying Light 2 izlazi na proljeće 2020. godine za PCPlayStation 4 i Xbox One, a od nedavno je poznato da će također izaći i na iduću generaciju konzola (o čemu smo više pisali na ovome linku).

Watch live video from Techland on www.twitch.tv