Evan Wells, su-predsjednik studija Naughty Dog, službenim je putem najavio da nakon 25 godina doprinosa i rada na razvoju igara napušta Naughty Dog krajem ove godine. Wells je kazao kako već godinu dana razmišlja o mirovini i da je svoj odlazak pomno raspravio s vrhom studija.  

Odluka sa sobom nosi silne i proturječne emocije, ali shvatio sam da sam zadovoljan svojim vremenom provedenim u studiju i svim onim što smo zajedno postigli u posljednjih 25 godina”, istaknuo je i dodao: “Nikada ne postoji savršeno vrijeme za odlazak, ali nevjerojatno sam uvjeren da ću ostaviti studio u najboljim rukama. Neil (Druckmann) i ostatak sposobnog i dinamičnog studijskog rukovodećeg tima savršeni su da osiguraju da Naughty Dog nastavi voditi u industriji…”. 

Kratko je opisao svoje putovanje u studiju sve od Crasha Bandicoota do serijala The Last of Us i za kraj rekao kako je uzbuđen zbog trenutnih projekata u izradi te da će biti “teško ne vidjeti te igre do kraja”. 

Neil Druckmann je na svojem Twitteru u taj znak iskazao poštovanje i podršku za Wellsa te naglasio da je njegovo nasljeđe u Naughtyju nenadmašivo.