Kultni klasik Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse vraća se po novu dozu mozgova u remasteru kojeg ćemo već sredinom ožujka zaigrati na PC-ju i konzolama Xbox, ali i po prvi put na Sonyjevim konzolama!

Priča ovog kontroverznog naslova prati Edwarda Stubblefielda, poznatijeg po nadimkom Stubbs kojeg ubije otac njegove djevojke, te se potom riješi njegovog tijela. 25 godina kasnije Stubbs se budi kao zombi i odlazi u osvetnički pohod na kojem gricka ljudske mozgove kako bi se prehranio. U najgoru ruku. A kad smo već kod ruke, Stubbs se može i riješiti jednog svog uda i tako preuzeti i kontrolu nad drugim ljudima. Ili primjerice, baciti granatu… direktno iz crijeva. Isto tako, kad kažemo kontroverzan naslov, doista tako i mislimo. Igra je doživjela brojne optužbe za kanibalizam te su je mnogi baš zbog toga i kritizirali, čak i u američkom Senatu.

Stubbs je izašao još davne 2005. godine, ekskluzivno za ondašnji originalni Xbox, nakon čega je doživio i izdanje za PC. Na Steamu se zadržao svega par godina nakon čega je uklonjen, a naknadno je osvanuo i na Xbox Live Marketplaceu s kojeg je također uklonjen zbog tehničkih poteškoća. Ako kojim slučajem i dalje posjedujete fizičku verziju igre, sjedite (potencijalno) na pravom raritetu!

Sve u svemu, Stubbs nam se vraća već 16. ožujka na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Zabava s mozgovima je zagarantirana!