Portal Polygon prenosi vijest o ponovnom dolasku Festival of the Lost Hallowen eventa u Destiny 2, što je potvrđeno i od strane razvojnog studija Bungie. Ako ste zaigrali zasebnu ekspanziju Curse of Osiris, onda vam je poznato da je s njom stigla i Infinite Forest aktivnost koja je, između ostalog, igračima nudila dodatne nasumično generirane borbe.

Ta aktivnost nije ostavila pretjerano pozitivan dojam na igrače jer je obećavala puno, a pružila iskustvo koje igrača nije natjeralo na ponovni prelazak. Međutim, negdje u vrijeme prošlogodišnje Noći vještica u osnovnu je igru stigao gore spomenuti Festival of the Lost Halloween event, koji je donio i vremenski limitirani Haunted Forest mod, a koji je, baziran na Infinite Forestu igrače apsolutno oduševio.

Mogući ponovni dolazak ove aktivnosti otkriven je sasvim slučajno i to nasumičnim pretraživanjem itema koji su dostupni našim Guardianima. Tako je nekolicina igrača primjetila da su ponovno dostupni emblemi Terror’s End i Deep in the Woods, s time da ovoga puta kraj njih stoje 2018. i 2019. godina. S obzirom da ove godine (još) nije bilo prilike osvojiti drugi Emblem, Bungie nam time daje naslutiti da se event uskoro vraća.

Mod Haunted Forest obuhvaća misiju s vremenskim ograničenjem koja Guardiane šalje u Haunted Forest kako bi se suočili s valovima neprijatelja. Svaki val je teži od prethodnog, a nagrada je prošle godine donosila Fragmented Soulse, posebno kreirane valute povodom ovog eventa. Mod je toliko oduševio igrače da je u više navrata zatraženo od Bungijea da mod ostane aktivan i izvan eventa.

Festival of the Lost Hallowen bit će dostupan od 29. listopada pa sve do 19. studenog.