FromSoftware i brend luksuzne odjeće ARK/8 izbacili su kolekciju “The Lands Between” po uzoru na Elden Ring. Popularni soulslike je dobio devet komada “streetwear” predmeta koji cijenom rangiraju od 100 pa sve do 1400 funti.

Možemo se složiti da je ova linija predviđena za one nešto dubljeg džepa, ali svakako ne možemo poreći da izgleda uzbudljivo. Kolekcija sadrži hoodice, košulje, majice i jakne inspirirane motivima iz popularnog RPG-a, a nama se posebno dopala bunda od umjetnog krzna obrubljena printom mape The Lands Between.

Sviđa nam se i bomberica s printom mape.

Paprenu robicu osnivač brenda nazvao je “investicijom”, a ne “običnim džemperom s dobrom grafikom” iako je više stvari iz kolekcije upravo komad odjeće s printom “Tarnished” (još ima i rupe). Također je objasnio da firma ARK/8 ima više kolekcija u izradi te da bi “volio” raditi s Nintendom na liniji The Legend Of Zelda.

Ovo nije takva prva kolaboracija, već smo vidjeli da je Bungie u suradnji s poznatim brendom obuće Palladium kreirao liniju obuće inspiriranu elementima serijala Destiny kao i kolaboraciju između Pume i Square Enixa koja nam je donijela kolekciju FINAL FANTASY XIV .