SteelSeries je jučer predstavio svoje prve gaming slušalice namijenjene za novu generaciju konzola PlayStation i Xbox – slušalice Arctis 7X i Arctis 7P, u kojima je spojio Arctis 1 Wireless bežični USB-C adapter i najbolja svojstva fenomenalnih Arctis 7 slušalica, te tako kreirao audio iskustvo nove generacije.

“Početak nove generacije konzola jedan je od najuzbudljivijih događaja za gamere širom svijeta” izjavio je izvršni direktor SteelSeriesa Etişam Rabini. “Želimo stvoriti potpuno novo audio iskustvo za igrače, koje će biti dostojno konzola iduće generacije. Vjerujemo da će nove Arctis 7X i Arctis 7P biti omiljene bežične slušalice u gaming zajednici.”

Arctis 7X 

Poboljšana verzija slušalica SteelSeries Arctis 7 donosi bežični audio nove generacije svim korisnicima konzole Xbox Series X/S, a dodatno su kompatibilne i sa svim Xbox One konzolama. 

Bežični 2,4GHz USB-C adapter omogućava bezbrižno prebacivanje između platformi PC, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch te mobilnih uređaja, dok će bežična tehnologija s niskim kašnjenjem gamerima pružiti izuzetno čist audio i nezaboravno gaming iskustvo na konzoli Xbox Series X/S.

Dugotrajna baterija osigurava čak 24 sata korištenja slušalica, pa igrači neće morati brinuti da će im se ista isprazniti u važnim trenucima igre. Sluašlice posjeduju sve ostale kvalitete Arctis kolekcije, poput mikrofona ClearCast s ugrađenom mute opcijom i kontrole za jačinu zvuka s ChatMix sustavom.

Slušalice Arctis 7X dostupne su širom svijeta po cijeni od 179,99 EUR, a za sve dodatne informacije posjetite stranice proizvođača.

Slušalice Arctis 7X namijenjene su primarno za igrače konzole Xbox Series X/S, a kompatibilne su i s platformama PC, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch i Android.

Arctis 7P

Bežične gaming slušalice Arctis 7P po mnogočemu su slične Arctisu 7X, sa izuzetkom nešto sitnijeg bežičnog USB-C adaptera zbog nedostatka kompatibilnosti s konzolom Xbox Series X. Ove su slušalice kompatibilne s platformama PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch i mobilnim uređajima, a igračima pružaju direktnu kontrolu nad jačinom zvuka njihovog glasa i in-game okruženja

Arctis 7P dolazi u bijeloj i crnoj boji, a dostupne su po cijeni od 179,99 EUR. Više informacija doznajte na stranicama proizvođača.

Slušalice Arctis 7P kompatibilne su sa Sonyjevom next-gen konzolom PlayStation 5, te s platformama PC, PlayStation 4, Nintendo Switch i mobilnim uređajima.