Posljednje ažuriranje za Steam krije i jednu vrlo zanimljivu značajku koja će posebno razveseliti sve one koji nemaju vremena raditi nove korisničke račune na digitalnim platformama ili iz nekog razloga nisu obožavatelji Steama, a svejedno žele igrati igre preko tog, i dalje najpopularnijeg servisa za digitalnu distribuciju igara na PC-ju.

Od posljednjeg ažuriranja koje je implementirano prije dva dana, svi Steam igrači mogu putem značajke Remote Play Together od sada pa nadalje pozivati i igrače koji nemaju svoj korisnički račun na Steamu. Bitno je jedino da igra podržava značajku Remote Play Together i da host, odnosno igrač koji poziva druge igrače posjeduje igru u svojoj kolekciji. Ovo proširenje značajke Remote Play Together dostupno je za do 4 igrača, no “pod idealnim uvjetima” i za puno više, a svi će se spajati uz pomoć Steam Remote Playa

Kako bi proslavili izbacivanje te hvalevrijedne značajke na svoju platformu, Valve će sniziti cijenu par stotina igara koje podržavaju Remote Play Together. Akcija počinje sutra i traje do 29. ožujka.

Uživajte!