Nakon što su glasine iz nekoliko izvora prvo istaknule da Sony za ovaj tjedan planira novu epizodu eventa State of Play, a potom i da bi ta epizoda trebala biti odgođena nekoliko tjedana zbog rata u Ukrajini, Sony je sinoć ipak službeno potvrdio da se nova epizoda održava večeras (srijeda, 9. ožujka) u 23h po našem vremenu.

Potvrda dolazi putem službenog PlayStation bloga u kojem stoji kako nas očekuju nove najave igara ali i atraktivne novosti o ranije najavljenim i postojećim igrama za PlayStation 4 i PlayStation 5. Cjelokupni show trajat će otprilike 20 minuta, a najveći fokus bit će na igrama japanskih izdavača, stoji u najavi.

No ako ste očekivali nešto drugo, a ne samo japanske igre, ne brinite jer čini se da Sony sprema i poneko iznenađenje. Tako se ističe i informacija da nas očekuje i nekoliko novosti iz drugih studija diljem svijeta. Mnogi vjeruju da se to direktno odnosi na vijesti za nastavak God of War Ragnarök, a je li tome zaista tako, nećemo znati sve do večeras u 23h.

Livestream nove epizode eventa State of Play pratite putem videa u nastavku ovog teksta, odnosno putem službenog PlayStationovog YouTube kanala.