[UPDATE 19:08h]

Kao što smo i ranije spomenuli, Xbox i Bethesda odmah su na početku svojeg E3 eventa prikazali službeni trailer za Starfield.

Pritom su potvrdili da će igra biti ekskluziva za Xbox koja, uz PC i Xbox Series X/S, stiže i na Game Pass, odmah na dan izlaska, a to je 11. studenog 2022. godine. Trailer u nastavku:

[ORIGINALNA VIJEST – 18:39h]

Popularni news portal The Washington Post nije mogao dočekati veliku digitalnu Xbox & Bethesda E3 press konferenciju, pa je sat vremena ranije objavio trailer za Bethesdin Starfield i otkrio igrin datum izlaska.

Cinematic trailer u trajanju od dvije minute pokazuje svemirskog pilota prilikom pripreme za misiju istraživanja svemira. Malo je drugih detalja, pa ih očekujemo za nekoliko minuta, kada krene službeni live event.

No, ono što smo saznali je da Starfield izlazi 11. studenog 2022. godine. I ono još bitnije, od platformi su navedeni (samo) PC i Xbox Series X/S, a igra stiže i na Xbox Game Pass. Trailer ćemo podijeliti tijekom Xbox i Bethesda konferencije, odnosno nakon što službeno izađe na YouTubeu.