Ako vam se pri igranju Star Wars Battlefronta možda učinilo da unatoč ljepoti igre i činjenici da možete igrati kao svi svoji omiljeni likovi iz originalne trilogije igri ipak nešto nedostaje, pogotovo u usporedbi s ranijim Battlefield igrama… pa, niste jedini.

CFO Electronic Artsa Blake Jorgensen priznao je kako je Star Wars Battlefront dizajniran s ciljem da bude “pristupačan”, što nije nužno loša stvar jer znači da ga zajedno mogu igrati svi uzrasti, ali kako je to vjerojatno odbilo hardcore igrače.

“Dizajnirali smo [Star Wars Battlefront] s namjerom da bude pristupačan svim uzrastima”, rekao je Jorgensen na konferenciji Nasdaq Investor Conference ovaj tjedan. “Tako da osmogodišnjak može igrati s ocem na kauču i jednako uživati kao tinejdžer i 20-godišnjak. Pristupačnije je. Što se tiče hardcore igrača, možda igri nedostaje dubine koju su priželjkivali.”

Jorgensen se ne boji da će to imalo utjecati na prodaju igre, jer je za vrijeme prezentacije također rekao kako očekuje da će Star Wars Battlefront biti veliki hit ove godine zahvaljujući filmu Star Wars: The Force Awakens koji izlazi ovaj mjesec.

Kakvi su naši dojmovi o Star Wars Battlefrontu pročitajte u sljedećem broju Reboota.