Ostalo je svega nekoliko dana do početka povratničkog izdanja Reboot InfoGamera 2023 powered by A1 koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog u paviljonima 8A, 9 i 11A. 

Reboot InfoGamer ne bi bio moguć bez naših sponzora koji nas kontinuirano podržavaju već godinama, a i ove godine dolaze na Zagrebački velesajam kako bi vam pružili najbolji gaming sadržaj. 

Fury Studios vas u paviljonu 8A upoznaje s čarobnim svijetom indie igara, a na njihovom izlagačkom prostoru moći ćete zaigrati brojne igre izdavača Raw Fury na kojima je Fury Studios radio – uključujući Kingdom Eighties i Kingdom Two Crowns. 

Carta Magica i ove godine donosi obilje sadržaja i zabave za sve posjetitelje najvećeg gamerskog događaja u regiji – uz odlične sajamske popuste na šaroliki asortiman najboljih svjetskih društvenih igara i poznatih brandova,   na njihovom izlagačkom prostoru uživajte u cjelodnevnim igraonicama i brojnom drugom sadržaju.

ProGame stiže u paviljon 9 i čeka vas odmah pored glavne pozornice s hrpom finih osvježavajućih pića i gomilom zanimljivog sadržaja.  Ako niste znali, ProGame je razvijen u suradnji s 300 gejmera koji su odabrali okuse i dizajn pakiranja, a dolazi u dvije fenomenalne verzije – Stamina i Focus!

Devolver Digital, najpoznatiji indie izdavač na svijetu, i legendarni Croteam stižu na Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 te u paviljonu 8A spremaju brojne igraće jedinice na kojima ćete moći isprobati njihove hitove.

AGON by AOC vraća se na Reboot InfoGamer, a tijekom sva četiri dana trajanja sajma možete zaigrati brojne naslove na njihovim fantastičnim monitorima i uživati u bogatim dnevnim giveawayjima prepunim odličnog hardvera. 

Monster Energy na Reboot InfoGamer u paviljon 11a donosi jednu od najvećih igara godine – Call of Duty: Modern Warfare III. Osim što ćete moći uživati u Monsterovim energetskim pićima, također ćete moći zaigrati popularnu pucačinu na brutalnim PC konfiguracijama.

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve.

#BoljiOnline