Neki igrači su možda čuli za streamera koji se krije iza imena The_Happy_Hob prošle godine u ožujku kada je nakon velikog broja pokušaja napokon uspio prijeći sve tri Dark Souls igre jednu za drugom da ga ni jedan neprijatelj ni boss nije ni jednom udario. Proslava je trajala nekoliko sati na njegovom Twitch kanalu, ali to nije bio kraj izazova s kojima se bio spreman pozabaviti. Odmah je najavio “The God Run”, odnosno prelazak svih pet Soulsborne igara iza kojih stoji FromSoftware s tim istim pravilom.

Pokušaja je u proteklih godinu dana, koliko se bavio time, bilo mnogo, a prije par sati je konačno to uspio napraviti. Redoslijed za koji se odlučio je Bloodborne, Dark Souls 2, Dark Souls, Demon’s Souls i Dark Souls 3 za kraj. Soul of Cinder bio je zadnji boss kojeg je morao riješiti i nakon prelaska koji je trajao 16 sati postao je prvi igrač kojemu je ovakvo što pošlo za rukom.

Budući da su sve igre u Soulsborne serijalu poznate po svojoj težini i da igrači obično ne samo primaju udarce, nego umiru na svakom koraku, za ovakvo nešto morate zbilja znati apsolutno sve o svakoj igri i zatim ih sve jednu za drugom odraditi savršeno. Količina strpljenja, vještine i kontrolera koje je The_Happy_Hob imao ima jako mali broj igrača i svaka mu čast.

Trenutno možete pogledati kraj, a cijeli prelazak bit će objavljen na njegovom YouTube kanalu uskoro. Zabavna činjenica je da mu je ovo pošlo za rukom taman prije nego što izađe nova FromSoftwareova igra Sekiro: Shadows Die Twice koju će zaigrati sutra kada izađe. Ako ga želite pratiti, posjetite njegov Twitch kanal.