Više od godinu dana nakon izlaska bijele konzole PlayStation 5 i nakon brojnih pokušaja drugih kompanija i pojedinaca da kreiraju i putem interneta prodaju customizirane pokrove konzole u raznim bojama, danas je i sami Sony konačno službeno najavio da stižu pokrovi za PlayStation 5 u novim različitim bojama.

Nova paleta boja nastavlja se zapravo na već postojeće dvije nove boje samih kontrolera DualSense koje su izašle ovoga ljeta (Midnight Black i Cosmic Red) uz dodatak još tri nove boje. Redom, boje pokrova, odnosno plastičnih stranica za PlayStation 5 su Midnight Black (crna), Cosmic Red (crvena), Starlight Blue (plava), Galactic Purple (ljubičasta) i Nova Pink (roza).

Sve one redom izgledaju jako kul, a najbolje od svega je što u tandemu s novim pokrovima za samu konzolu dolaze i popratni novi kontroleri u svim tim bojama. Naravno, nećete ih moći kupovati u jednom paketu, već zasebno. Nažalost, u ovom trenutku nije poznato koliko će koštati stranice za PlayStation 5 u boji.

No poznato je da crne i crvene stranice za konzolu u prodaju kreću u siječnju 2022. godine dok ostale tri boje stižu tijekom prve polovice 2022. Nažalost, to ne vrijedi za naše tržište, jer u Hrvatskoj sve te nove boje očekujemo tek kasnije tijekom godine. Više informacija o svemu ovome pročitajte i putem službenog PlayStation bloga.