Nakon prošle epizode koja se održala u lipnju, Sony je danas najavio da nas iduća epizoda live eventa PlayStation 5 Showcase očekuje idući tjedan, odnosno u srijedu 16. rujna.

Vijest stiže putem službenoga PlayStation bloga, a Sony obećava oko 40 minuta programa sa snažnim fokusom na velike igre koje nas na PlayStationu 5 očekuju uskoro i u bliskoj budućnosti. Bit će tu novosti iz studija koji su dijelom Sonyjeve “obitelji” PlayStation Worldwide Studios, ali i drugih prvoklasnih partnerskih razvojnih studija.

Zabilježite si u kalendare: 16. rujna u 22h po našem vremenu.

Naravno, iako to Sony u novoj objavi na PlayStation blogu nije direktno potvrdio, mnogi vjeruju da ćemo upravo tada napokon saznati i točnu cijenu i datum izlaska konzole PlayStation 5, s obzirom da je baš ovoga tjedna Microsoft službeno otkrio cijene i datum izlaska svojih next-gen konzola Xbox Series X i Xbox Series S (više na ovome linku).

U svakom slučaju, live event PlayStation 5 Showcase moći ćete pratiti uživo u srijedu 16. rujna u 22h po našem vremenu putem stranice playstation.com/ps5, odnosno putem službenog PlayStationovog twitch i YouTube kanala.