Kao što je i najavljeno ranije ovoga tjedna, SEGA za danas (četvrtak, 27. svibnja) sprema veliki livestream program imena Sonic Central te će, u sklopu proslave 30 godina postojanja serijala Sonic The Hedgehog, predstaviti niz novosti i premijerno prikazati nove projekte na kojima rade.

Očekuju se, dakle, najave novih igara u univerzumu Sonic The Hedgehog, bilo da se radi o remasteru, kolekciji svih prethodnih igara ili sasvim novoj igri (podsjećamo, od prošle godine znamo da tijekom 2021. stižu nove igre serijala). SEGA će kroz ovaj livestream otkriti i više o novim partnerstvima s drugim kompanijama i studijima, te o projektima koji nisu vezani uz serijal igara, kao što je nedavno najavljeni film Sonic the Hedgehog 2 – nastavak uspješnog holivudskog pothvata u kojemu glume Ben Schwartz, James Marsden i legendarni Jim Carrey.

Segin live show Sonic Central kreće u 18h po našem vremenu, a moći ćete ga pratiti putem Seginih službenih kanala, odnosno YouTubea i Twitcha ili u nastavku ove vijesti, putem YouTube linka koji upravo odbrojava do 18h.