Poznati norveški izdavač Funcom (Conan Exiles, Mutant Year Zero) i razvojni studio Mighty Kingdom objavili su da njihova nedavno najavljena izrazito simpatična akcijska avantura Conan Chop Chop na tržište stiže 25. veljače 2020. godine.

Za neupućene, radi se o kooperativnoj igri za do četvero igrača s elementima žanra rogue-like, koja je prvotno najavljena 1. travnja te su mnogi tada mislili da se radi o prvoaprilskoj šali, no dobila je ponovnu službenu najavu na sajmu E3 2019 te se ispostavilo da je riječ o pravoj igri koja će biti totalna poslastica za fanove Conana i ljubitelje simpatičnih kooperativnih igara.

Moći ćemo igrati solo kao Conan ili kooperativno (online ili couch co-op) te birati između nekoliko različitih likova

Toliko smo se zabavljali razvijajući ovu igru da zapravo sada imam miješane osjećaje zbog toga što se bliži kraj [razvoja]“, o skorom izlasku igre oglasio se Philip Mayes, direktor razvojnog studija Mighty Kingdom te objasnio što nas očekuje u igri Conan Chop Chop: “Akcijsko-avanturistička rogue-lite party igra s Conanom. Mislim, što više možete tražiti?“.

Conan Chop Chop, dakle, stiže 25. veljače 2020. i to za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Više informacija o igri možete pratiti na njezinoj službenoj stranici www.conanchopchop.com, a povodom konačne objave datuma izlaska, stigao je i potpuno novi trailer koji možete pogledati u nastavku.