Izdavač Deep Silver i japanski razvojni studio Ys Net danas su najavili kako Shenmue III 21. siječnja dobiva svoj prvi DLC imena “Battle Rally”.

Prošlo je dva mjeseca otkako je Shenmue III izašao na tržište. Njegov prvi DLC, prema riječima tvoraca igre, donijet će “svježe gaming aktivnosti u utrci drukčijoj od svega dosad“, a igrači će kroz “Battle Rally” imati priliku natjecati se u utrkama, ali i zaigrati kao neki drugi likovi osim dosadašnjeg protagonista imena Ryo Hazuki.

Tako će nam u ovom prvom DLC-u na raspolaganju biti i lovac na blago Wuying Ren te Ryoova sparring partnerica Wei Zhen, koja će se kroz “Battle Rally” prvi puta pojaviti u igri. Naravno, pobjedom i osvajanjem prvog mjesta u utrci koju donosi DLC, igrači će otključati nove iteme.

Prvi DLC “Battle Rally” za Shenmue III, kao što smo već rekli, izlazi 21. siječnja i bit će dostupan za kupnju za PC (putem Epic Games Storea) i za PlayStation 4 putem PS Storea po cijeni od 8 eura, a ukoliko ste već prije kupili kompletnu DLC kolekciju, Battle Rally nećete morati kupovati zasebno, već će vam postati dostupan automatski na dan izlaska.