Kečeri su generalno super i zakon. I kao valjda jedini fan kečera u Rebootovoj redakciji, dopustit ću si malo zadovoljstvo pisanja iduće vijesti u prvom licu zato jer je Seth “Freakin” Rollins zvijezda na coveru WWE 2K18. Inače, Seth mi je jedan od najdražih kečera koji su trenutno aktivni, tako da me ova najava posebno veseli.

Nakon što je prošlogodišnju naslovnicu krasio Brock Lesnar, za kojeg svi znamo da je super, ali i da nije poznat po redovitom pojavljivanju svakog ponedjeljka na RAW-u, Seth Rollinsovo pojavljivanje na naslovnici je velika stvar budući da se radi o jednoj o mlađih zvijezda WWE-a koji je debitirao 2010. godine.

Seth Rollins bio je prvi prvak NXT-a 2012. godine (WWE-ov ogranak za razvijanje talenata koji je toliko dobar i popularan da je praktički postao zaseban brend uz RAW i Smackdown Live),  pripadnik jedne od najpopularnijih frakcija The Shield uz Dean Ambrosea i Romana Reignsa s kojima je bio Tag Team prvak. Kruna Sethove karijere su dva WWE Championshipa i US Championship. Ako vam sve navedeno ništa ne znači, dopustite da ovaj predivan frog splash na Johnu Ceni govori tisuću riječi. Ok, dosta bi bilo fanboyanja oko jednog od najdražih mi kečera.

WWE 2K18 izlazi 17. listopada 2017 za PS4 i XOne, a kao što je bio običaj i dosad, pretpostavljamo da će PC verzija stići s par mjeseci zakašnjenja. Dobili smo i detalje oko Deluxe izdanja igre koje će igračima ponuditi četiri dana raniji pristup igri (13. listopada 2017.), sezonsku propusnicu, sav pre-order dodatni digitalni sadržaj te digitalni sadržaj kolekcionarskog izdanja.

Definitivno bacite oko ili dva i odličan trailer povodom najave igre koji me, ruku na srce, toliko nahypeao na igru da ću danas morati upaliti WWE 2K17 i frog splashat nekog kroz komentatorski stol.