Prije nešto više od mjesec dana su nas Activision i FromSoftware počastili trailerom za akcijsku igru Sekiro: Shadows Die Twice u kojem su nam prikazali što možemo očekivati od priče. Glavni junak ove priče kreće u osvetnički pohod kako bi vratio svoju čast, a to će raditi na veoma atraktivne načine. Mi ćemo dobiti priliku uskočiti u akciju veoma brzo, pa smo zbog toga sada dobili novi prikaz koji nas podsjeća da se imamo čemu veseliti.

U nešto manje od tri minute dobili smo presjek akcije i priče, a iako su se Hidetaka Miyazaki i njegov razvojni tim odlučili na drugačiji žanr i pristup od serijala Dark Souls, možete biti sigurni da ćete i dalje puno umirati. Radnja igre odvija se krajem 16. stoljeća u Japanu, no svejedno su prisutni nadnaravni elementi u obliku raznih beštija i bosseva koje ćete morati nadjačati.

Sekiro: Shadows Die Twice izlazi 22. ožujka za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a Activision je odlučio da neće recenzentima dijeliti kopije prije izlaska igre, tako da će konačni dojmovi izaći nakon što se igrači uspiju dočepati igre. Iako to inače ne predstavlja dobar znak, vjerujemo da je FromSoftware još jednom odradio dobar posao. Na svu sreću ne moramo još dugo čekati kako bi to provjerili. Ako želite odraditi predbilježbe ili se samo više informirati, posjetite službene stranice.