U pravoj salvi najava koju nam je SEGA priuštila, dobili smo najave čak četiri nove igre. Novi projekti su redom Fist of the North Star, Yakuza Kiwami 2, Yakuza Online i još neimenovana nova Yakuza igra pa krenimo redom s detaljima i trailerima.

Fist of the North Star potpuno je nova igra koja je utemeljena na istoimenom stripu čije radnja prati glavnog lika Kenshira koji u post-apokaliptičnom svijetu, točnije u Edenu koji je nekoć bio zabavno središte, a sad je jedino mjesto koje ima pristup vodi, traži svoju zaručnicu zbog glasine da je i dalje živa. Igra će izaći u Japanu u 2018., a igra će zasigurno eventualno izaći i na zapadnom tržištu. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Nadalje, nakon određenih curenja službeno je najavljena Yakuza Kiwami 2 – remake drugog nastavka u Yakuza franšizi koji će biti napravljen u grafičkom pokretaču koji se koristi i za Yakuzu 6: The Song of Life. Ovo izdanje igre u sebi će uključivati i The Truth of Majima Goro kampanju u kojoj će igrači moći igrati s naslovnim herojem. Remake će također sadržavati i nove neispričane priče i nove glumce koji će posuditi svoje glasove. Igra izlazi 7. prosinca za PlayStation 4 na japanskom tržištu, a procjenjujemo kako će iduće godine igra ugledati svijetlo dana i na zapadnom tržištu. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Zadnje dvije igre koje je SEGA najavila također se tiču Yakuza serijala, a radi se igrama Yakuza Online o kojoj jedino znamo da će se odvijati nakon Yakuze 6, da ćemo imati novog protagonista imena Ichiban Kasuga, da se razvija za PC i mobilne platforme kao free-to-play igra s mikrotransakcijama i da izlazi 2018. godine. Nova igra u kojoj će protagonist isto biti Ichiban Kasuga još nema datum izlaska, a najavljeno je samo da izlazi za konzole što će vjerojatno ispasti da se radi o PlayStationu 4. Trailer za igru Yakuza Online pogledajte u nastavku: