Danas je počelo digitalno izdanje sajma Tokyo Game Show 2021 u sklopu kojega su Microsoft i Xbox održali svoju pressicu, a jedna od iznenađujućih vijesti bila je ona da Scarlet Nexus odmah danas dolazi na pretplatnički servis Xbox Game Pass.

Ovaj akcijski JRPG u stilu animea Bandai Namco Studios je na tržište objavio 24. lipnja, a mi smo još u svibnju, mjesec dana uoči izlaska igre, imali priliku isprobati i njezinih prvih nekoliko sati te smo dojmove prenijeli u Reboot Plays videu na našem službenom YouTube kanalu.

Naša velika recenzija igre Scarlet Nexus na četiri stranice dostupna je u još uvijek aktualnom ljetnom dvobroju časopisa Reboot #78/79. No ukratko, igru definitivno preporučamo, naročito sada kad je dostupna bez dodatne naknade za sve one koji posjeduju pretplatu na Xbox Game Pass. Scarlet Nexus na Game Passu dostupan je od sada i za PC i konzolu te Cloud.

Najavljen je i prvi DLC sadržaj za Scarlet Nexus koji donosi nove Bonding epizode, Crush Vision i nove kostime. U drugim vijestima s Xboxove pressice u sklopu Tokyo Game Showa 2021, otkriveno je da je osim Scarlet Nexusa na Game Pass danas stigao i AI: The Somnium Files, interesantna mystery avantura razvojnog studija Spike Chunsoft.

Prikazan je PC gameplay za Forzu Horizon 5, potvrđeno je da će Bethesdine igre Starfield i Redfall imati japansku lokalizaciju i niz drugih novosti. Kompletni Xboxov stream možete pogledati na ovome linku ili u nastavku teksta.