Inspirirana tabletop elementima, ova singleplayer strategija dopušta nam da vodimo privatnu zaštitarsku agenciju smještenu u 80-e godine 20. stoljeća. Rough Justice: ‘84, vizualno nabijena Neo Noir estetikom 80-ih i ispunjena referencama iz popularne kulture, sjajna je reprezentacija Vaporwave stila koji u mnogima budi osjećaj nostalgije i kojeg često možemo pronaći u vizualnim izričajima igara. Čitav doživljaj još će biti potenciran soundtrackom inspiriranim 80-ima koji je skladao slavni holivudski skladatelj Raouf Djeffel.

Igrači u ovoj strategiji zapošljavaju, upravljaju i raspoređuju tim sigurnosnih agenata, bounty huntera i legalnih utjerivača dugova dok povećavaju svoj street cred, reputaciju i zadiru sve dublje u leglo korupcije koje se krije u pozadini. Dok pokušavamo unijeti red u Seneca City – najkorumpiraniji grad u Americi, iza kulisa se odvija puno veća priča koja uključuje tajnu organizaciju s podmuklim planovima koja nas drži na nišanu.

Svaki slučaj koji nam padne pod ruku ima specifične zahtjeve i izazove, i prema tome ćemo birati najbolje agente za posao. Svaki agent ima 5 statističkih kategorija ili vrijednosti u rasponu od 0 do 5. Vrijednost će odgovarati broju na bačenoj kockici koje će također biti uključene u igru. Osim kockica, tu su i različite vrste karata koje donose određene pogodnosti. Moć i resursi, tehnologija i prijatelji na visokim pozicijama, sve su to aduti koje ćemo moći koristiti da bismo išli u korak s neprestanim mijenama Seneca Cityja i otkrili tajnu organizaciju koja nas vreba.

Rough Justice: ‘84 stiže 13. ožujka na PC, a nešto kasnije se očekuje i na konzolama.