Rockstar Games (koji se proslavio serijalom GTA) i njihova krovna kompanija Take-Two Interactive proširili su se i službeno postali vlasnici nezavisnog studija Ruffian Games, poznatog po radu na igri Crackdown 2.

Tako se od 1. listopada ove godine Ruffian Games sada službeno zove Rockstar Dundee (po imenu škotskog grada Dundee u kojem su osnovani), no iako je kupnja i promjena imena nastupila tek početkom ovoga mjeseca, Ruffianova suradnja s Rockstarom zapravo je krenula prije već godinu dana, s obzirom da je taj (tada još nezavisni) studio još 11. listopada prošle godine objavio da “traži zaposlenike koji će s njima raditi na nenajavljenim naslovima za Rockstar Games”.

Naravno, Crackdown 2 nije jedina igra na kojoj je radio Ruffian Games, sada poznat kao Rockstar Dundee, već su kao ispomoć radili na nizu igara, samo neke od kojih su Halo: The Master Chief Collection i multiplayer mod Wrecking Zone za igru Crackdown 3, a već su i prije više godina surađivali s Rockstarom na igrama Manhunt i serijalu GTA.

U ovom trenutku nije poznato na kojim igrama radi novo nazvani Rockstar Dundee, no mnogi već sada ističu kako bi voljeli vidjeti nastavke nekih od poznatih Rockstarovih serijala izuzev GTA, kao što su Bully, Manhunt, LA Noire ili, pak, novi Max Payne.