Stigao je novi izvještaj prodajnih brojki Capcomovog ovogodišnjeg novog nastavka serijala Resident Evil koji pokazuje da je u proteklih mjesec dana igra prodana u novih pola milijuna primjeraka.

Resident Evil: Village tako je u šezdesetak dana od izlaska, s 4.5 milijuna prodajnih primjeraka, zasjeo na drugo mjesto naprodavanijih igara te franšize. Podsjećamo, u prvih pet dana od izlaska igra je isporučena u više od 3 milijuna primjeraka širom svijeta. Ispred aktualnog naslova je samo njegov prethodnik, Resident Evil 7, kojeg je putem fizičkih i digitalnih kopija kupilo više od 9 milijuna igrača. Čitava franšiza igara sada je definitivno premašila 100 milijuna isporučenih kopija od svog prvog izlaska davne 1996. godine.

A sada, nakon što ste pročitali ovu vijest, požurite na Netflix gdje vas od danas čeka animirana TV serija Resident Evil: Infinite Darkness. Serija se nastavlja na radnju prvih igara Resident Evil 1 i 2, a u njoj ponovno gledamo stare poznanike – Leona S. Kennedyja i Claire Redfield. Javite nam svoje dojmove kad je pogledate 😉