Red Dead Redemption 2 stigao je na PC platformu prije dvadesetak dana, ali lansiranje nije prošlo posve glatko. Na samom početku igrači su imali poteškoća s performansama u igri, što je na kraju riješeno dodatnim zakrpama, a čini se da je Rockstaru iznimno žao, pa se sada želi ispričati s besplatnim in-game paketićem zahvalnosti, tj. isprike.

Svi igrači multiplayer moda Red Dead Online tako će zaprimiti Prieto Poncho, odnosno dodatan komad odjeće za svog lika, kojeg mogu besplatno preuzeti u bilo kojem dućanu s odjećom ili u kampu, dok će Wheeler, Rawson & Co. osigurati besplatni paketić dodataka, koji se sastoji od:

– 100x Revolver Express Ammo
– 100x Pistol Express Ammo
– 100x Repeater Express Ammo
– 100x Rifle Express Ammo
– 100x Shotgun Slugs
– 20x Shotgun Incendiary Buckshot Slugs
– 20x Fire Arrows
– 20x Poison Throwing Knives
– 20x Volatile Fire Bottles
– 10x Potent Miracle Tonic – fully restores Health, Stamina and Dead Eye and Fortifies moderately
– 3x Horse Reviver – revives Horse from severe injury and moderately restores its Health
– 10x Minty Big Game – fully restores all Cores and yields a Gold Health Core
– 20x Baked Beans – moderately restores Health Core and Stamina Core

Ako ste u bilo kojem trenutku od izlaska PC verzije zaigrali Red Dead Online, paketić ste vrlo vjerojatno već dobili i možete ga preuzeti u Post Officeu ili kod vašeg Camp Lock Boxa. U slučaju da dosad niste uskočili u online svijet, dodaci stižu kroz 24 sata od kreiranja lika.

Osim toga, ovoga prosinca stiže novo ažuriranje u Red Dead Online, a ponovno će najviše koristi od njega imati PC igrači jer će dobiti potpuno novi Marino Bandolier i Off-Hand Holster, ali i dodatan paketić zahvalnosti. Čini se da je Rockstaru stvarno žao zbog poteškoća, čim dijele toliko stvari. Sve detalje možete pronaći ovdje.

Dodajmo još za kraj da je Rockstar Games najavio i dolazak Red Dead Redemptiona 2 na Steam, što će se dogoditi već 5. prosinca, odnosno mjesec dana nakon službenog izlaska na drugim PC platformama poput Epic Games Storea i Rockstar Games Launchera, od kojih je ovaj potonji i dalje neophodan za pokretanje igre. Vjerujemo da se Rockstar neće tako lako odreći svog launchera, pa će biti nužan i za pokretanje igre kupljene putem Steama.