Novi update pod brojkom 1.21 tek je nedavno stigao u igru Red Dead Online, no sa sobom je donio čitav niz tehničkih teškoća, zbog čega su se brojni fanovi javili i pobunili kako je igra trenutno praktički neigriva. Rockstar se oglasio o čitavoj situaciji i obećao da su se već bacili na ispravljanje grešaka.

Samo neke od teškoća koje su se pojavile nakon dolaska nove nadogradnje su problemi s konekcijom, odnosno spajanjem u igru, nizak broj “spawnanja” životinja, problemi s postavljanjem kampova, leteći konji i kočije, kompletni nestanak NPC likova s mape,  aligatori koji padaju s neba kao kiša i brojne druge interesantne greške.

Svjesni smo da neki igrači trenutno imaju čitav niz teškoća, uključujući probleme s konekcijom, nizak broj spawnanja životinja, probleme s postavljanjem kampova i druge“, ističu iz studija Rockstar putem službene web stranice te dodaju: “Trenutno radimo na razvijanju popravaka koji će adresirati ove teškoće i podijelit ćemo više informacija čim budu dostupne“.

Iako su mnogi igrači  uzrujani što ne mogu normalno igrati Red Dead Online, drugi se izrazito dobro zabavljaju, postavljajući urnebesne video isječke dogodovština, bugova i glitcheva koje je prouzrokovao update 1.21, a mnoge od njih možete naći na twitteru i redditu.

Update 1.21 u igru je pušten nedugo nakon nove velike nadogradnje “The Naturalist” koja je 28. srpnja stigla u igru i donijela više nego solidnu količinu novog sadržaja, a što je sve novo u Red Dead Onlineu, pisali smo krajem srpnja na ovome linku.

Dok čekate da Rockstar ispravi tehničke teškoće nastale novim updateom, u nastavku , ukoliko već niste, ponovno pogledajte novi trailer za nadogradnju The Naturalist koji smo već prenijeli prije dva tjedna: