Pozdrav dragi naši, evo nas u još jednom utorku koji donosi novu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast! Zanimljivih tema bilo je zaista mnogo, pridružila nam se jedna nova kreativna individua, a tu je i još jedan poznati Reboot Giveaway u kojem vas nagrađujemo s tri koda za Inked, domaću igru razvojnog studija Somnium Games (morat ćete kliknuti na video kako biste saznali kako sudjelovati i osvojiti nagradu).

Ovaj tjedan pričali smo o tome jesu li gameri zahtjevna publika i u kojoj mjeri, te koliko bi se njihov glas trebao čuti kada je u pitanju razvoj igara. Gdje podvlačimo crtu između konstruktivne kritike te nepotrebnih i neprimjerenih izjava? Donosi li veća mogućnost komunikacije s kreatorima igara putem društvenih mreža i svoje negativne strane?

U drugoj temi se naš fantastični trio JOŠ JEDNOM uhvatio problematike loot kutija, a ovaj put je povod bio odluka belgijske komisije za igre na sreću da loot kutije proglasi ilegalnima. 

Kao i obično, za kraj smo ostavili igre koje smo igrali proteklog tjedna, naš obavezni Overwatch segment i devet godina zakašnjelu raspravu o tome je li bolji crtani roman ili film kad su u pitanju Watchmeni.

Sretan vam Praznik rada i vidimo se idući utorak 🙂